Nyheder

06 okt 2023

Praktikant/Studentermedhjælper søges til grafisk design

VIDAR-en del af Carelinkgruppen søger en praktikant/studentermedhjælper med interesse og kompetencer inden for grafisk design og webdesign.

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor hverdagen er omskiftelig og opgaverne lander med korte deadlines? En virksomhed, der er i rivende udvikling, og hvor vi sætter fokus på høj faglighed og et stilsikkert udtryk. Så søg ind til os.

VIDAR servicerer landets kommuner, med ydelser bl.a. indenfor særligt tilrettelagte anbringelser, praktisk pædagogisk støtte i hjemmet, kontaktpersonstøtte, familiebehandling og psykologisk udredningsarbejde. Vores værdigrundlag tager udgangspunkt i vores arbejde med børn, unge og deres familier, hvor grundstenene er høj faglighed, motivation og systematik i et nært relations arbejde.

Som praktikant vil din dagligdag være placeret på kontoret i Vejle i VIDAR Support, der understøtter driften ude på de forskellige adresser med bl.a. Nyhedsmails, pædagogiske værktøjer ifa. quickguides, how-to-videoer og meget andet. Ligeledes står VIDAR Support for al vores kommunikation både internt og eksternt, herunder via LinkedIn og Facebook, ligesom vi står for vores hjemmeside og al vores salgsmateriale (pjecer, ydelseskataloger, foldere osv.) og diverse messe-produkter.

Opgaverne er mange – og varierer alt efter behov og fokus. 

Du vil få indblik og oplæring i alt ovenfor og vil i tæt samarbejde med supportens Digitale Konsulent og chef for VIDAR Support løbende få mindre selvstændige opgaver, du kan varetage som en del af driften. 

Det er vigtigt, du er i gang med din uddannelse, og at du har kendskab til Adobe Illustrator og Indesign.

Send en mail til os med en kort motiveret ansøgning samt et par eksempler på noget af det, du har lavet tidligere. Vi holder løbende samtaler – så først til mølle-princippet gælder her.

Send mail her

vidar_